Tel - (418) 587-4676
email - admin@rogerfosteretfils.ca
Att bli sviken fran e som star ett intill kan befinna en ingaende och chockartad upplevelse
Att bli sviken fran e som star ett intill kan befinna en ingaende och chockartad upplevelse

Age din medspelare varit otrogen? For flertal befinner sig tillracklig synd i nago relation saken da varsta typen fran forraderi, i synnerhet nar barnunge befinner sig berorda.

Saken dar arme artikeln utspelar forsavit hurda parterapi kan befinna e stod for tva saso behover assistans att fatta faststalland om huruvida de skal fajtas eller ge upp relationen.

Mina erfarenheter av parterapi anser att otrohet kan existera av par skild batalj. Saken da etta typen itu synd ar den saso hander bruten nagon ”tillfallighet” (one night stand), t.ex. nar ens partner befinner si pa krogen tillsamman vanner eller nar partnern befinner sig rusig samt otrogen villig nago foretagsfest.

Saken dar andra typen bruten otrohet, som kan befinna mer komplicerad, ar den saso pagar nedanfor nagon langre tidrym. I sadana baisse brukar lognerna befinna ytterligar och problemen storre.

Bedragen: Kampa eller kapituler?

Synd ar ett svart amne. Ett be om nagot som brukar uppkomma nar nago otrohet uppdagas befinner sig ifall den tvingas medfora bryta alternativ forsavitt den promenera att folja ovan att ens partner ager varit otrogen.

Nar dessa tva kommer mot uppsyn mottagning kan deras belagenhet kika enormt skild ut. Ibland ar det tydligt att det finns en onskan forsavitt att prova komma over otroheten. Skada ibland befinner sig det jambordig uppenbart att syftet tillsamman att skrida i parterapi ar att do vill hava en separation alternativt bryta mirakel mer ordnade former.

Det vanligaste bred e pahalsning hos undertecknad befinner si fast an att paren upplever nago desorientering darbort en alternativt bada parter ick riktig vet vad do vill. Dom kan pendla emellan att onskan kampa respektive offra relationen.

Nar do age definitivt sig for att skrida i parterapi postum en synd tendera situatione existera kansligt sam akut. Darfor brukar sjalv kommunicera att dom borde prova tillverka nagon forutsattningslos samt mottaglig forhallningssatt at hurda parterapin zoosk-appen amna utvecklas. Samtidigt vill mi besta hejdlost begriplig samt obojd darfor att ick villig nagot fason reducera allvaret i laget.

Konsekvenser nar partnern befinner sig otrogen

Pro den sasom har blivit dupera brukar icke saken dar sexuella otroheten besta det storsta sveket. Det saso brukar upplevas som allra svarast ar att begripa att ens partner har varit otrogen och vandra bakanfor ens ryggtavla.

Det innefatt icke minst forsavitt den som varit otrogen icke frivilligt tog initiativ at att delge forsavit otroheten. Att personligen hitta alternativt att atnjuta lyssna pa av en annan att ens medspelare befinner si otrogen tender upplevas sasom jatte- smartsamt samt grundlig forodmjukande.

Det saso utfor det tillagg invecklat befinner si att synd tender medfora att tilliten i relationen successivt gar bor. Allt i relationen borjar ifragasattas. Saken da saso ar duperad borjar exempelvis se sin partner i e fullkomligt annat blond. Herre ser nagon medspelare saso befinner si sjalvupptagen sam bara titta mot tryta egna behov.

Det behover ej nodvandigtvis existera sant, men det upplevs saso akta av saken da som ager blivit duperad. Att forvranga kungen det har kan visa sig besta oerhort marigt, sarskilt forsavit det aven paverkar ens egen sjalvkansla.

Saken dar sasom age tillstatt sig bedr tenderar ideligen, skad inte alltid, att svanga mellan att fanga forpliktels pro sitt handlade at att skrida i varn och forsoka lokalisera ursakter at sin synd.

Det beror vanligtvis gallande att hen upplever att det finns en spanning mellan viljan att befinna frank och nagon farhaga att absolut uppriktighet kan medfora att relationen fler forsamras.

Utmaningar i parterapi

Nagon av do vanligaste ursakterna saso tendera framforas bruten den som inneha svik sin kompanjon befinner si att det icke finns nagon skal att bega nagon alltfor bamse affar bruten otroheten. Hen kan exempelvis saga mo sin medspelare: ”Hen betydde inte ett dyft kanslo­massigt. Det handlade bara forsavit meningslost sex. Det befinner si dig jag alskar.”

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *