Tel - (418) 587-4676
email - admin@rogerfosteretfils.ca
Freja markte strax att det ar en klar overlage att vara madam ifall man soker folje
Freja markte strax att det ar en klar overlage att vara madam ifall man soker folje

47-ariga Freja blev bekant med dejtingapparna pro ett par ar darefter efter att hon skilt sig fran sin man. Hon testade flertal, men blev over gallande Tinder darfor hon markte att det ar dar de allra flesta finns.

– Det ar blott att svajpa hoger sa far man en match, pa de tre forsta timmarna hade sjalv fatt over hundra lajks. Tinder ar absolut kvinnornas marknad, men jag skulle saga att den inte ar i synnerhet lukrativ.

Med det menar hon att urvalet fran intressanta hanar i 40–50-arsaldern som ar genuint intresserade av henne som manniska ar hejdlost begransat.

Man amna besta frank och uppriktigt och skriva vad man ar ute efter

Eftersom ar hon ganska krasen da hon svajpar igenom hundratals profiler fran man som poserar med motorcyklar, fiskar, batar, bilar och andra pinal som de antagande att imponerar gallande kvinnor, men sa funkar det inte, anser Freja.

– Ar man synnerligen seriost ute forut att finn en partner sa kan man val spana pa hurudant intryck man vill ge och lagga ner en aning tid pa att se attraherande och proper ut. Pa grund av svajpar jag hoger gallande endast omkring tva procent fran mannen och pratar med varje tionde, av dem vill halften enbart ha sex. Sjalv har ocksa stott gallande flera fejkprofiler.

De flesta fran kontakterna leder ingen var, men visst inneha Freja varit gallande flertal dejter, en fraktion precis trevliga, andra mindre lyckade.

En lordagsformiddag da hon lagat sig fin pro att ga pa dejt tankte hon att varfor inte dramt tva, eller rattare sagt fyra flugor i en brak nar hon en stig varenda i farten. Synonym dag traffade hon foljaktligen fyra hanar.

Resultatet beskriver hon som en katastrof eftersom hon slutligen inte kom ihag vem som varenda vem, och till vem hon sagt vad.

LAS OCKSA

  • Mari, 41, trottnade gallande den digitala dejtingvarlden – ”Det ar sorgligt nar folk ej mots i verkliga livet”
  • Kari och Piritta blev blixtforalskade efter forsta Tinderdejten – ”Jag visste genast att jag hittat karna livs karlek”

– Av allihopa man som sjalv inneha traffat skulle jag framfora att uteslutande nagra inneha varit sa att saga ”normala”. Vissa saknade helt grundlaggande kunskaper i socialt beteende, svarade knappt gallande mina fragor och varenda tysta standigt. En annan sag ej alls ut som kungen profilbilden och nar sjalv fragade hur sa det ar pro ide att lagga ut en fejkprofil, svarade han att han annars aldrig skulle fa en match.

– Sa dessutom om man bred den forsta kontakten kommer bra overens och har samma intressen kan det skrida helt oratt.

Men Freja har ocksa haft angenama upplevelser tack vare Tinder. Hon har blivit bjuden gallande en vandringsresa till Osterrike, batsemester langs Hoga kusten och en resa till Rom.

Sedan tanker hon att det nog var dumdristigt att fara pa resor med nagotsanar okanda hanar, men hon har aldrig rakat ut forut nagra obehagliga eller hotfulla situationer kungen avta traffar.

– I den arme aldern bar allihopa gallande sitt packning och det kravs epok att instruera uppfatta varandra. Det talas om att finn den justera kemin, men det behovs mera an att se varandra djupt i ogonen pro att man amna antrada svava kungen de rosa molnen.

Trots att Frejas erfarenheter fran Tinder inte ar odelat positiva, ser hon aven fordelar med appen. Som medelalders kvinna, och varfor inte man, ar mojligheterna att pricka nagon ute i nattlivet eller pa baren som man gjorde som ung, kopiost begransade.

De flesta krogar har ett betydligt yngre klientel och foljaktligen ar dejtingapparna ett bra alternativt pro manniskor i mogen alder. Men man maste koppla spelets stadgar, anser Freja https://kissbrides.com/sv/seeking-arrangement-recension/.

– inneha man allting pro stora forhoppningar kungen att hitta den justera blir man inte svar besviken. Tinder kan vara ett angenam tidsfordriv sa lange man inte tar det gallande allt pro stort allvar. I den arme aldern orkar man ej med nagot bullshit.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *