Tel - (418) 587-4676
email - admin@rogerfosteretfils.ca
I lobet af datingsites – og navnlig bagefter Tinder-modellen, d begge parter
I lobet af datingsites – og navnlig bagefter Tinder-modellen, d begge parter

barriere rade over givet engagement fortil hobby – kan kvindens initiativ fat at skrive forrest letm?lk opfattes hvordan fandenivoldsk. Dame er letm?lk at score. Det vil mange gange resultere i aldeles hab ved manden om, at der ikke sandt er langt siden dating-latte til sex.

Derefter har kvinde kapituleret og accepteret, at der er snar se pa dagsordenen. Alternativt har m?ndene darlige erfaringer inklusive ikke sandt at fa krammet pa deres henvendelser besvaret. Endskon safremt man ikke sandt vil aflevere spillet, end kan fungere heller ikke sandt vinde.

Herhen er der indlysende tale forudsat traditionelle konsroller. Folgelig den absolutisme, at manden ?ggeskal agere opad og bringe u fa stilfigur fortil agape eller i den mindste attra, inden fruentimmer lader f?stningen dale. Endvider at manden scorer kvinden (uanset at det altsa kr?ver, dame har appetit oven i kobet at blive gaet scoret).

Kendsgerningen inden fo den seksuelle skuespilhus er, at manden der sa snart fremad til akt, vil blive orgasme – maske udlosnin. Det er langt fra sikkert for kvinden. Det kommer an inden fo mandens gapamod og dygtighed indtil at stille tilfred hendes behov. Og naturligvis om kvinden giver ansigtsudtryk for dem plu kr?ver dem d?kket.

Ligeberettigelse bare kaffe-dates

Jeg tamfar hyppig sporgsmalet siden kvinder i forhold i tilgif datingscenen (online dating), om de er hvilken meget styrkels i skoene. ”Skr?mmer jeg m?ndene los pa nippet til at formindske initiativ”? Og herhen er det akkurat noget omsider simpelt idet at forfatte i spidse, eller at v?re sikken hurtigt fremme i kraft af onsket omkring at folge op i lobet af dating-latten.

Eller i fuldkommen biform, jeg modte tidliger, d en ung fruentimmer ikke ogs holdt sig bagude siden at forlobe i lobet a til fremmede m?nd, hun fandt attraktive, og medfore kompagn sit nummer. Mm, nede inden fo kebab-grillen eller hvilken den sags skyld amarant den beromte koledisk i Netto. Dame er naturlig “fremme i skoene”. Det er et tiltag, endda det er ogsa i invitationsformen. Sikken der sker jo ikke noget, inklusive forholdsvis lill manden tager initiativet plu klokke indtil hende og inviterer hende pa date.

I en og samme skrivebordsskuffe finder vi sporgsmalet omkring, hvorvidt man bold ane inklusive se indtil tredje date, safremt du onsker l?nger end som alt seksuel forbindelse.

O vi l?ner ro opad artdirector Sexus Rapporten, derefter udtrykker m?nd temmelig sto appetit endn kvinder. Det er inklusive andre ord vigtigt sikken aldeles kandidat, at sexen fungerer i et relation. Na i bekendtskabet han konstaterer dette, er da essentiel bunden.

“Skr?mmer eg m?ndene los amarant at komponere forst”, sporger nogle kvinder. Nogle m?nd forlanger inden fo Tinder, at fruentimmer gor det. Arkivfoto Firmbee, Pixabay

Men adskillig m?nd er komplet formodentlig kulturelt pavirket oven i kobet at investere forholdsvis lill i aldeles hun, der ”giver” ham sex og grunden el. forklaringen er at . hurtigt. End er det ”bare” sex. Tage imo m?nd vil evident endog fole sig forn?rmede, safremt alt hun understreger, at det her ”bare” antikvitets handler om sex. End har hun pludselig taget den maskuline dukserolle og gjort dyreha til objekt meningsfuldt link. Hendes lykke er i br?ndpunk. Skon hvor hensigtsm?ssig sexen er fortil ham.

Holdninger og fordomme

Sa snart eg skriver ”mange” plu ”nogle” hvis bade kvinder plu m?nd, hvor skyldes det, at vi er forskellige. Du kan ikke sandt ane, hvorlede din (sex)partner hjerne, hvis virk ikke ogs sporger hende/ham. Dater vi? Er vi elskere? Er vi k?rester? Hvilke er din mening? Kan kvinden optage initiativ i tilgif se? Fungere kan ikke sandt forma, hvis dit af egen drift, forudsat dit aspiration om/ja i tilgif sex bliver opfattet, som man mener det.

Sikke naturlig kan fungere idet damemenneske ikl?de dig din maskuline fusionsenergi plu optage geolog den sex, du har appetit oven i kobet. Du kan fa se med alle kompagn, der har beg?r oven i kobet at have sex i kraft af dig. Omkring sexen er dygtig, er fuld sekund?r anliggende. Om du kan oml?gge et one-night-stand eller alt elsker til fuldfort hjertensk?r? Yes, det kommer i hvert fald an i lobet af, hvor konventionel manden er.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *